Demet Özdemir'in Yüzük Gizemi

Demet Özdemir'in yüzük gizemi

Demet Özdemir'in yüzük gizemi: Göremezsiniz, saklıyorum

İlişkilerine ikinci bir şans verme kararı almalarının ardından evlilik hazırlıklarına başlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda görüntülendi. Demet Özdemir, uzunca bir süre konuşulan tektaş yüzü hakkında açıklamalarda bulundu.

2021 yılının sürpriz çifti Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, aldıkları ayrılık kararına daha fazla dayanamadı ve yeniden bir araya geldi. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'e 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifinde bulundu.

Önceki gün Beyoğlu'nda objektiflere takılan ünlü çift, bir arkadaşlarının doğum günü partisine geldiklerini söyledi. Oğuzhan Koç, "Düğün tarihiniz belli oldu mu? 'Çeşme'de olacak' şeklinde iddialar çıktı, doğru mu?" sorusuna "Henüz belli değil" yanıtını verdi.
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç

Özdemir de "Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan'ın da albümü var zaten, o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik" şeklinde konuştu.

Evlilik teklifinde Oğuzhan Koç'un aldığı tektaş yüzük hakkında da konuşan Özdemir, "Bakın saklıyorum, göremezsiniz. İyi geceler arkadaşlar" dedi.

kaynak: akşam 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski