Hollywood’un En Seksi Erkekleri

Hollywood’un En Seksi Erkekleri
Beyazperdenin seksi ve karizmatik yıldızlarını, kendilerine hayran bırakan yönleriyle mercek altına yatırdık. Bakın, Hollywood’un ünlü aktörlerini çekici kılan tarafları neler…

Rakipsiz yakışıklı: Leonardo di Caprio

Leonardo di Caprio

Titanik filminde, yakışıklı, resme yetenekli ve yoksul genç rolünde gözükünce tüm dünyadaki kadınların bir anda gözbebeği oldu. Başrolü paylaştığı Kate Winslet bile onun ‘yeryüzündeki en yakışıklı erkek’ olduğunu söyledi. People Magazine, onu defalarca kez en beğenilen, en yakışıklı erkek olarak seçti.

Yakışıklı korsan: Johnny Depp

Johnny Depp

Yakışıklılığı dillerde dolanan bir efsane olsa da onu efsane yapan en önemli özelliği başarılı oyunculuğu. Sempatikliğiyle de puan toplayan ünlü aktör, Karayip Korsanları’ndaki uzun saçlı, sakallı hali ve sürmeli gözleriyle “seksilik” tahtındaki yerini korudu.

Seksi sesiyle: Robert Downey JR.

Robert Downey JR.

Hollywood’un gerçek yeteneklerinden biri olan Robert Downey JR, oyunculuğunun yanı sıra müzisyen yönüyle de dikkat çekiyor. İlk olarak oynadığı Ally McBeal dizisinde müzikteki hünerini ortaya koyan aktör, çıkardığı “The Futurist” albümüyle etkileyici sesini hayranlarıyla paylaştı ve seksapelini sesiyle pekiştirdi.

Yakışıklıların ‘baba’sı: Brad Pitt

Brad Pitt

Sarışın seven kadınların gözdesi Brad Pitt, aile babası oluşu, çocuklarıyla ilgilenir görüntüsü ile Hollywood’un seksi babalarından. Bazı kadınlarca ‘babyface’ bulunan Brad Pitt, “Fight Club-Dövüş Kulübü” ve “Truva” filmlerinde canlandırdığı güçlü ve karizmatik erkek karakterleri ile seksapelini kanıtladı.

Yakışıklı serseri: Gerard Butler

Gerard Butler

300 Spartalı’dan sonra yıldızı parlayan İskoç aktör, sık değiştirdiği sevgilileriyle de gündeme geldi hep. Yakışıklılığının yanı sıra kahramanlık hikayeleri ile karizmasını artırdı. “Mrs. Brown” adlı filmin çekimlerinde buz gibi suya çıplak bir atlayış yapması gerekiyordu. Sahneyi başarıyla bitirdi ve çekimin hemen ardından hipotermi geçirdi. Aynı filmin çekimleri sırasında nehre düşen bir çocuğu kurtardığı için The Royal Humane Society tarafında Cesaret Ödülü’nü kazandı.

Tüm zamanların en yakışıklısı: Goerge Clooney

Goerge Clooney

Yakışıklılığından ziyade karizmasıyla kadınları kendine hayran bırakan Goerge Clooney, yaşı olgunlaştıkça seksapelini artırıyor. Kimilerine göre yaşayan en seksi erkek olan Clooney; çekici gülüşü, duygusal, esprili ve hafif alaycı, ama her an bir şey yapabilecekmiş izlenimi veren imajıyla kadınları cezbediyor.

                                                              kaynak: kadınvekadın net

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski