Oscar'da Will Smith Skandalı!

Oscar'da Will Smith Skandalı! Ünlü Aktör Eşi Hakkında Şaka Yapan Chris Rock'u Yumrukladı

Oscar'da Will Smith Skandalı!

Bu yıl 94.'sü düzenlenen Oscar Ödülleri'ne Will Smith ile Chris Rock arasındaki olay damgasını vurdu. Chris Rock'un saç hastalığı üzerinden Will Smiht'in eşi Jada Smith hakkında şaka yapması ünlü aktörü kızdırdı. Will Smith, Chris Rock'u sahnede yumrukladı.

Gerçekleşmesi sabırsızlıkla beklenen Oscar Ödülleri'nin 94.'sü dün gece görkemli bir tören ile sinemaseverler ile buluştu. Birçok iddialı filmin yarıştığı törene ödüllerden çok aktör Will Smith ile komedyen Chris Rock arasındaki yumruk olayı damgasını vurdu.

Chris Rock'un Jada Smith Esprisi Will Smith'i Kızdırdı

Komedyen Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Smith'in saç dökülmesi hastalığına atıfta bulunmak istedi. Şaka yapan Chris Rock Jada Smith'i kastederek, "Seni G.I. Joe 2 filminin kadrosunda görmek için sabırsızlanıyorum" deyince olanlar oldu.

Bu espriye sinirlenen Will Smith sahneye çıkarak Chris Rock'u yumrukladı. Bütün törene buz kestiren bu olay sonrası Rock, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti.



Sosyal Medya Will Smith Konusunda İkiye Bölündü

Yaşanan bu olay sonrası hem Will Smith hem de Chris Rock sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yerleştiler.

Bir kesim Wİll Smith'i tepkisinde haklı bulurken bir kesim ise yaptığının yanlış ve yersiz olduğu yorumlarında bulundu.

Gecede en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Will Smith ise konuşması sırasında, bu hareketinden ötürü yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

kaynak: akşam magazin

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski