Survivor’da Aycan Yanaç Depremi!

Aycan Yanaç depremi!

Survivor’da Aycan Yanaç depremi! Acun Ilıcalı gerçeği açıkladı

Survivor 'da dün ekrana gelen bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için büyük bir mücadele verdi. Ünlüler takımın kaybettiği oyun sonrası Ada Konseyi'nde Acun Ilıcalı Aycan Yanaç hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Survivor All Star'da son zamanlarda öne çıkan konulardan biri de Aycan Yanaç 'ın durumu oldu. Oyunlarda görülmeyen Yanaç'ın akıbetiyle ilgili açıklama geldi

Bırakma İhtimali Var

Haftanın ikinci ada konseyinde Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Aycan Yanaç'ın Survivor'ı bırakma ihtimalinin bulunduğunu yarışmacılarla paylaştı.

aycan

'İyimser Değilim' 

Aycan'ın bir sakatlığı bulunmamasına rağmen şartlara dayanamadığı için yarışmadan ayrılma kararı alabileceğini duyuran Ilıcalı, "Aycan için çok iyimser değilim" dedi.

'Sakatlığı Yok' 

Aycan hakkında kararı kısa süre içinde açıklayacaklarını ifade eden Ilıcalı şunları söyledi: "Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir."

'Survivor`a Veda Edebilir' 

Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz.

'Kısa Süre İçinde Kararını Açıklayacak' 

"Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim."

yanaç

Belözoğlu Yanıtı 

Fenerbahçeliliğiyle bilinen Aycan Yanaç daha önce şu açıklamaları yapmıştı; "Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe'den başka yerde kendimi göremiyorum. Fenerbahçe Kadın Takımı kurulursa oynamak isterim" İzleyicilerin 'En sevdiğin futbolcu kim?' sorusunu yanıtlayan Yanaç sıralamasını Alex de Souza, Cristiano Ronaldo ve Emre Belözoğlu olarak yaptı. kaynak: milliyet

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski