Güneş Tutulması Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

30 Nisan gecesi Boğa burcunda çok güçlü bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmaya eşlik eden Uranüs hayatımızda beklenmedik, sürpriz gelişmelere yaşanmasına sebep olacak. Para, beslenme, barınma, yatırım, tarım, toprak, sahip olunan değerler ile ilgili gelişmeler bir çoğumuz için önemli kararları, yeni başlangıçları tetikleyecek. Bu süreçte değişime direnmemek, yeniliklere açık olmak faydalı olacaktır. Tutulmanın burçlar üzerindeki etkisini birlikte değerlendirelim;30 Nisan gecesi Boğa burcunda çok güçlü bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmaya eşlik eden Uranüs hayatımızda beklenmedik, sürpriz gelişmelere yaşanmasına sebep olacak. Para, beslenme, barınma, yatırım, tarım, toprak, sahip olunan değerler ile ilgili gelişmeler bir çoğumuz için önemli kararları, yeni başlangıçları tetikleyecek. Bu süreçte değişime direnmemek, yeniliklere açık olmak faydalı olacaktır. Tutulmanın burçlar üzerindeki etkisini birlikte değerlendirelim;

Güneş Tutulması Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Koç: Parasal açıdan çok sürpriz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları farklı yatırım araçlarında kullanmak, yeni bir işe başlamak, toprak ve arsa alımı yapmak açısından çok verimli bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte manevi açıdan da size destek olacak kişiler hayatınıza girebilir. Çıkmazda hissettiğiniz bir konu ile ilgili alacağınız bir haber sizi çok rahatlatacak.

Boğa: Burcunuzda gerçekleşecek olan güneş tutulması bu haftayı sizin için çok önemli kılıyor. Hem ikili ilişkileriniz, hem de kariyer hayatınızla ilgili önemli bir döneme giriyorsunuz. Önünüzü görmek ve sağlam adımlar atmak açısından maddi konularda beklediğiniz gelişmeler olabilir. Evlilik kararı alabilirsiniz. Bir çoğunuz için bu dönem yatırım kararları verilebilir. Sürpriz fırsatlar kapıda olacak.

İkizler: İş hayatınızda takdir ve destek gördüğünüz bir dönem olacak. Bir süredir içe dönmüş ve isteklerinizi çok fazla dile getirmiyor olabilirsiniz. Fakat tutulma etkisiyle birlikte çok fazla telefon trafiği ve yolculuk olabilir. Sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Sağlıklı yaşam için spora ve diyete başlamak söz konusu olabilir. Terapi ve psikolojik destek almak isteyenler için doğru bir zamanlama olacak.

Yengeç: Arkadaş çevrenizde size destek verecek, güvende hissettirecek ya da sürpriz bir şekilde sizi mutlu edecek bir olay olabilir. Gelecekle ilgili fikirlerinizi, yeni girişimlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu bir iş, bebek, düğün kutlaması olabilir. Yalnız yengeçler için aşk hayatı hareketleniyor. Sosyal ortamlarda, kalabalık gruplarda sürpriz karşılaşmalar, tanışmalar yaşanabilir.

Aslan: İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmelere hazır olan. Büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, iş yeri açmak, finansal yatırım yapmak isteyenler için doğru zaman. Aynı zamanda terfi, zam beklentileriniz varsa bu hafta önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi açıdan beklentilerinizin karşılanması bu dönemde çok daha kolay olacak. Bazılarınızın eline miras, tazminat vb paralar geçebilir. Doğru yatırım fırsatlarını kaçırmamalısınız. 

Başak: Duygusal açıdan kendinizi çok tatmin hissedeceğiniz bir hafta olacak. Size gelecek bir teklif, alacağınız bir telefon çok mutlu edebilir. Sevdiklerinizle bu haberi paylaşmak isteyebilirsiniz. Hukuki bir davadan para beklentiniz varsa olumlu bir sonuç alınabilir. Prosedürel işler, yurtdışı bağlantılı başvurular, akademik konular, atama, sınav vb süreçlerde başvurularınız istediğiniz gibi sonuçlanabilir.

Terazi: Ortak paralar ile ilgili olumlu ve sürpriz gelişmeler olabilir. Ortağınızın ya da eşinizin eline geçen toplu bir parayı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yatırım yapmak için güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Borcunuz varsa elinize toplu bir para geçebilir. Ya da kredi ile bir ev, arsa, araba alabilirsiniz. Miras vb davalarınız devam ediyorsa bu hafta görüşmeler yapmak açısından avantajlı olacak.

Akrep: İlişkiler açısından çok önemli bir süreç başlıyor. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması bir çoğunuz için önemli, kalıcı bir ilişki fırsatı olacak. Mevcut bir ilişkide evlilik kararı verilmesi, eski sevgilinin geri dönmesi ya da yeni başlayan fakat sağlam adımlarla ilerleyen bir ilişki fırsatı söz konusu olabilir. Bazılarınız için bu süreç güçlü bir ortaklığı da tetikleyebilir. Fırsatları görmek ve doğru değerlendirmek bu süreçte önemli olacak.

Yay: İş ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Çalışma ortamınız değişebilir, ofisiniz taşınabilir ya da siz bir departman değişikliği yapabilirsiniz. Bu süreçte iş hayatınızda kendinizi öne çıkarma ve takdir görme fırsatı yakalayacaksınız. Aynı zamanda ev değişikliği de yapabilirsiniz. Ev alım satımı yapmak, taşınmak açısından da olumlu bir zaman olacak. Bu süreçte bir sağlık probleminiz varsa iyi bir tedaviye başlayabilir, şifa bulabilirsiniz.

Oğlak: Aşk hayatınızda dengeler değişiyor. Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız bazı gelişmeler sizi standartlarınızın dışına çıkarabilir. Maddi konularla ilgili bir kriz yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aynı bakış açısına sahip olmadığınız konularda çok ısrarcı olmamakta fayda var. Çocuk bekleyenler için müjde! Bir eğitim almak, spor ya da sanat aktivitesi ile ilgilenmek istiyorsanız yeni başlangıçlar için çok keyifli bir hafta olacak.

Kova: Maddi açıdan yaşayacağınız gelişmeler önümüzdeki günlerde ev alma, taşınma ile ilgili karar vermenize sebep olabilir. İş hayatınızla ilgili alacağınız bir teklif düzen değiştirmenizi gerektirebilir. Kötü giden evlilik ya da ilişkiler için bu süreç evleri ayırma isteğini verebilir. İş hayatı ile ilgili ani kararlar vermeden, süreci iyi değerlendirmekte fayda var. Bu hafta şans oyunlarında kazanma ihtimaliniz yüksek olacak.

Balık: İletişim açısından sizi çok güçlü kılan bir tutulma gerçekleşiyor. İş anlaşmaları, mülakatlar, sınavlar, ortaklıklarla ilgili önemli görüşmeleri bu hafta yapabilirsiniz. Sizi yeni bir para kazanma fırsatı sunacak bir teklif gelebilir. Yakın çevre ilişkileriniz bu süreçte çok önem kazanacak. Yakın çevrenizdeki kişilere maddi destek vermek isteyebilirsiniz. Ticaretle ilgilenen kişiler bu süreçte çok sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir.

Karma Astrolog Kübra DENİZCİ


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski