Ünlüler Oruçlarını Nasıl Açıyor?

Birçok ünlü Ramazan'da oruç tutuyor. Bakın onlar oruçlarını nasıl açıyor?

Suyla Açıyor

Razaman'da oruç tuttuğunu söyleyen Sibel Can, iftarda mutlaka su içiyor. Ardından sıcak bir çorba tüketen şarkıcı, "Sahurda ise mutlaka meyve yiyip süt içiyorum" dedi. Ramazan ayında ailesiyle bolca vakit geçirdiğini belirten Sibel Can, "Bu ayın benim için anlamı çok büyük. Oruç tutup ibadet yaptıkça kendimi çok huzurlu ve sağlıklı hissediyorum" açıklamasını yaptı.

Ünlüler oruçlarını nasıl açıyor

Annesi İle Birlikte Oluyor

Annesine olan düşkünlüğüyle tanınan Beyazıt Öztürk, Ramazan'da annesinin yanında olmaya daha fazla özen gösteriyor. Orucunu iftariyeliklerle açtığını söyleyen Beyaz, "Ramazan'ın benim için anlamı çok büyük" diye konuşuyor

Deniz Orucunu Zeytinle Açıyor

Ramazan  ayında oruç tutmaya özen gösteren Deniz Akkaya, orucunu siyah zeytinle açıyor. Deniz, bu ayın kendisini çok duygulandırdığını da dile getiriyor.

Sağlığı El Verdikçe Oruç Tutuyor

"Sağlığım el verdiği sürece oruç tutarım" diyen Ajda Pekkan, şükredebilmek için oruç tutulmasının şart olduğunu söylüyor. Ajda, orucunu mutlaka suyla açıyor. Ardından da çorba içip iftarda bol meyve yiyor.

Karadenizin Mısır Ekmeği

Karadenizli ünlü türkücü Davut Güloğlu, iftarda mutlaka yörenin meşhur yemeği mısır ekmeğini yiyor. "İftariyelikleri görünce bile doyarım" diyen Davut, Ramazan ayında yardıma muhtaç kişilere el uzatarak çok mutlu olduğunu belirtti.

Biraz Bekliyor Sonra Yiyor

Birçok kişi gibi orucunu suyla açan Buket Saygı, bir müddet bekledikten sonra yemeğini yiyor. Buket, sağlığı el verdikçe oruç tutuyor. '

Hoşgörü Çağrısı

REFLÜ hastası olmasından ötürü oruç tutamayan Erol Evgin, mutlaka fitre ve zekatını veriyor. Bu ayda ailesiyle birlikte olmaya daha fazla özen gösteren ünlü sanatçı, "Herkese bu ayda hoşgörülü olmasını öneriyorum" dedi.

Muhtaçlara Yardım Ediyor

ŞARKICI İzzet Özilhan, bu müberak ay boyunca sokak sokak gezip muhtaçlara yardım ediyor. Bunu gizli bir şekilde yapan İzzet, "İstanbul'un çok fakir semtlerini dolaşmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Anlamı Büyük

Ahmet Özhan, bu mübarek ayda hem oruç tutuyor hem de akşamları ibadetini yapıyor. Şarkıcı, bu sayede huzur bulduğunu ve mutlu bir insan olduğunu söylüyor.

 Yardım Ediyor

Sağlık sorunları nedeniyle oruç tutamayan Seda Sayan, bu mübarek ayda yardıma muhtaçlara her zamankinden çok el uzatıyor. Sokak sokak dolaşıp fakirleri doyuran şarkıcı, "Hep birlikte yapılan iftarlar beni çok duygulandırıyor" dedi.

İlahi Dinliyor

Ramazan ayında okuduğu ilahilerle herkesin gönlünde ayrı bir yeri olan Şükriye Tutkun, "Bu sayede huzur buluyorum" dedi. Oruç tuttuğunu dile getiren şarkıcı, "Sadece aç kalmayı değil Allah'a şükretmeyi de öğreniyorum" diye konuştu.

Oruçtan Vazgeçmez

Tuttuğu ilk orucu dün gibi hatırlayan Kıraç, "Çok küçük olduğum için zorlanmıştım ama o günden beri oruç tutmaktan kesinlikle vazgeçmedim" diye konuşuyor. kaynak: internet haber


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski