Haftalık Burç Yorumları

Karma Astrolog Kübra Denizci, haftalık burç yorumlarını açıkladı.

kübra denizci
Kübra Denizci
Koç: Sabit fikirli ve ısrarcı olduğunuz bazı konularla ilgili daha esnek düşünmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki kişilerden bu konuda eleştiri alabilirsiniz. Parasal konularda bir çekincenizin olması yeni bir şeylere adım atma noktasında sizi engelliyor. İş hayatınızla ilgili belirsiz bir hafta olabilir. Yeni koşullar önümüzdeki günlerde size bolca hareketlilik verecek, seyahatlere hazır olun.
Boğa: Bu hafta bolca parayla ilgili konuları konuşacaksınız. Elinizdeki bütçe ile neler yapabileceğinizi arkadaşlarınıza danışabilirsiniz. Bu hafta sosyal çevrenizden sürpriz bir iş fırsatı çıkabilir. Özellikle yeni bir işe girecekler için bu hafta başvuru yapmak, mülakatlara girmek avantajlı olacak. İştahınız çok açılabilir, yediklerinize dikkat etmekte fayda var.
İkizler:  Reklam, satış, pazarlama, halkla ilişkiler gibi alanlarda iş yapan kişiler için bu hafta bir parlama, fark edilme fırsatı olabilir. Eğitim vermek, sosyal medya hesabı açmak, kitap yayınlamak için de uygun bir zaman olacak. Sosyal çevrenizden birilerinin arasında olan kırgınlıkta siz aracı olmak isteyebilirsiniz. İletişim ve kendini ifade açısından güçlü etkiler var.
Yengeç: Maddi açıdan yaşadığınız kısıtlılıklar, borçlarınızın kapanması ya da azalması ile son buluyor. Bu hafta elinize geçen bir para sizin elinizi güçlendirebilir. Eğer bir alım-satım yapacaksanız bu hafta arkadaş çevrenizden birinin desteği ya da bir önerisi sizi rahatlatabilir. Eğitim hayatında olan kişiler için destekleyici etkiler var. Tez, doktora, araştırma aşamasındaysanız güzel ilerleyeceksiniz.
Aslan: İş hayatınızla ilgili beklediğiniz bir haber varsa bu hafta çok önemli bir dönüş alabilirsiniz. Maddi fırsatlar kapıda, beklediğinizden bile büyük gelişmeler olabilir. İlişkiler açısından canınızı sıkan durumlara karşı, açık sözlülükle kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Yaşça sizden büyük olan kişilerden alacağınız takdir ve destek motivasyonunu arttıracak. Grup projeleri ve aktiviteleri açısından keyifli günler.
Başak: Ortak işler yapıyorsanız bu hafta önemli kararlar alabilirsiniz. Fakat yatırımlar, sermaye, yeni işler noktasında ortağınızla aynı fikirde olmadığınız durumlar olabilir. Bir tarafın gelenekselci ve tutucu tavrı diğer tarafı yorabilir. Ama yinede maddi fırsatlar sizi bekliyor. Yurtdışı bağlantılı işlerden büyük karlar elde edebilirsiniz. İlişkiniz farklı bir boyuta taşınabilir, birlikte yaşamak/evlilik gibi kararlar alabilirsiniz. 
Terazi:  İş arkadaşlarınız ya da çalışanlarınızda sağlık problemleri olabilir ve işleriniz aksayabilir. Sağlık konuları bu haftanın gündeminde olacak. Aile büyüklerinizin de hastane işleri ile uğraşabilirsiniz. Daha önceden almış olduğunuz bir gayrimenkul, arsa vs ile ilgili bir sorun çözülebilir. Banka kredisi başvurularına olumlu dönüşler gelebilir. Terazi burcundaki dolunay ikili ilişkilerde netleşmenizi sağlayacak.
Akrep: İlişkide istikrar dönemine giriyorsunuz. Soru işaretlerinizden uzaklaşacaksınız. Ne yapmak istediğinizden emin olarak attığınız adımlar sizi çok iyi hissettirecek. Bu süreçte alternatiflere açık olmak, bir konuda ısrarcı olmamak avantajınıza olacak. Özellikle ortak işlerle ilgili farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Maddi açıdan çok bereketli bir dönem başlıyor. Bu fırsatı yeni yatırım kanallarında değerlendirebilirsiniz.
Yay: Çocuğunuzun eğitim ve bakım masraflarındaki artık bu haftanın gündemini oluşturabilir. Yeni bir okula kayıt yaptırabilirsiniz. Biraz araştırmak ve sosyal çevrenizden fikir almak isteyeceksiniz. Bazı kişiler için bu hafta yeni ilişki fırsatlarını barındırıyor. Özellikle grup olarak gittiğiniz bir yerde yeni biriyle tanışabilirsiniz Partnerinizi aile, arkadaş çevresiyle tanıştırmak isterseniz bu haftanın olumlu enerjilerini kullanabilirsiniz.
Oğlak: İş hayatınızla ilgili bir karar verme süreci olabilir. Eğer kendi işiniz varsa iş yerinizi kapatmak, başka bir yer açmak ya da sektör değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta yapacağınız önemli görüşmeler iş konusuyla ilgili netleşmenize yardımcı olacak. Kurumsal bir firmada çalışıyorsanız departman değişikliği ya da terfi gündeme gelebilir. Nisan ayının şanslı burçları arasında yer alıyorsunuz, tadını çıkarın.
Kova: Uzun zamandır mücadele ettiğimiz, uğraştığınız bir konuda artık son düzlüktesiniz. Bu hafta sonuna doğru bir tamamlanma sizi keyiflendirebilir. Biraz kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda spor ve sağlık konuları da gündeminizde! Baharın gelmesiyle birlikte daha formda olmak isteyeceksiniz. Hem iş hem de kişisel gelişiminiz için alınacak eğitimlere bu hafta başlayabilirsiniz.
Balık: Yakın çevrenizdeki kişilerle güzel ortaklıklar yapacağınız bir hafta olacak. Kardeşiniz, yakın bir arkadaşınızla ortak bir yer alabilirsiniz. Birlikten güç doğar diyerek, fikir paylaşımı yapacaksınız.  Mars’ın balık burcuna geçişi ile birlikte istekleriniz noktasında daha ısrarcı ve talepkar olabilirsiniz. Sağlığa dikkat etmekte fayda var. Yoğun çalışma temposu sizi bedenen yorabilir.
Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski