Cristiano Ronaldo'nun Yeni Takımı Tüm Dünyayı Şaşırttı

Tam 8 Katı Maaşa İkna Ettiler! 

Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, astronomik bir transfer teklifi aldı. Bir Suudi Arabistan takımı, Cristiano Ronaldo'ya maaşının tam 8 katı yıllık ücret teklif etti.
Transfer dönemini bir hayli çalkantılı geçiren Cristiano Ronaldo için sürpriz bir teklif geldi. Bir Suudi Arabistan takımı, Portekizli yıldıza tarihe geçecek bir sözleşme teklif etti. Ronaldo'nun yanıtının ne olacağı merak ediliyor...
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo'ya Servet Teklif Ettiler

İngiliz basınından Mirror'ın haberine göre; Adı açıklanmayan bir Suudi Arabistan takımı, Cristiano Ronaldo'ya yıllık 243 milyon euroluk bir sözleşme teklif etti. Şu an ManU'dan yılda 31 milyon euro kazanan Portekizli yıldızın bu teklife ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Şampiyonlar Ligi'ne Hasret Kaldı

Geçtiğimiz yıl transfer olduğu Manchester United'da takımın en golcü oyuncusu olan ancak Şampiyonlar Ligi bileti almalarına gücü yetmeyen Ronaldo, bu turnuvada oynamak için yaz transfer dönemini kulüp arayarak geçirmişti. 37 yaşındaki oyuncuyu Chelsea, Bayern Münih, PSG ve Atletico Madrid gibi kulüplere öneren menajeri, bu ekiplerden istediği sonucu alamadı. Devler Ligi hayalleri suya düşen ve İngiliz ekibinde kalmak zorunda olan Ronaldo kendini, 20 sezon sonra Avrupa Ligi'nde mücadele ederken buldu.
kaynak: akşam spor

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski