Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde

Cumhurbaşkanından önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Bütçemize maliyeti 61 milyar lirayı geçen bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak." dedi.
Ankara
Ankara
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Ekonomiden güvenliğe ve bölgesel gelişmelere kadar pek çok konuyu değerlendirdiklerini ifade eden Erdoğan, son kabine toplantısından bugüne kadar ülke ve millete hizmetle dolu günler geçirdiklerini belirtti.Milli Güvenlik Kurulu'nun eylül toplantısında sahadaki sonuçları daha sonra ortaya çıkan önemli kararlar aldıklarını vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin güvenliği söz konusu olduğunda sınır içinde ve dışında izlenecek hareket tarzına ilişkin stratejileri sürekli geliştirerek hayata geçirdiklerini söyledi.

Bu yıl İstanbul ve Ankara'nın ardından 29 Eylül'de İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST'in heyecanını tüm katılımcılarla ve özellikle gençlerle yaşadıklarını ifade eden Erdoğan, katılımcı, etkinlik ve ziyaretçi sayısıyla artık dünya çapında bir teknoloji festivaline dönüşen TEKNOFEST'te bir araya geldikleri gençlerin dinamizminin kendilerine güç ve enerji verdiğini aktardı. Erdoğan, bu kapsamda cumhuriyet tarihi boyunca ülkede düzenlenecek en büyük bilimsel etkinlik olan Uluslararası Uzay Kongresi'nin 77'incisinin 2026'da Antalya'nın ev sahipliği yapacağını dile getirdi.
kaynak:aa

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski